Destination wedding


Trouwen jullie in het buitenland? Gefeliciteerd! Je hebt waarschijnlijk al veel gepland en geregeld en bent nu nog opzoek naar de juiste trouwfotograaf. Ik leg graag jullie droombruiloft vast, waar ter wereld jullie ook trouwen. 

 

Destination wedding fotografie

Italië, Griekenland of misschien wel Argentinië. Waar jullie destination wedding ook plaatsvindt, de trouwfoto’s mogen uiteraard niet ontbreken. Als trouwfotograaf is het mijn taak om dit onvergetelijke moment vast te leggen. Mijn doel? Dat jullie met plezier terugkijken op de mooiste dag van jullie leven.  Ik werk graag met natuurlijk licht en ga voor frisse en spontane trouwfoto’s. Je ziet precies hoe jullie dierbaren deze speciale dag ervaren hebben. De interactie en sfeer, alles staat op beeld en komt weer terug wanneer jullie het trouwalbum openslaan!

 

Echte foto’s waar de liefde vanaf spat

Fotografie draait om beleving. Geen statische foto’s, maar spontaniteit, sfeer en uitstraling. Geposeerde foto’s? Natuurlijk! Maar vooral ook échte foto’s waar de liefde vanaf spat. Deze dag draait om jullie en daarom is het zo belangrijk dat jullie jezelf kunnen zijn. Ik loop mee en vang de unieke momenten waarop alles natuurlijk verloopt. Een verliefde blik, een schaterende lach of een traan van geluk. Dát zijn de momenten die jullie onvergetelijke dag beschrijven. 

 

Kennismaken?

Heb jij vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met mij op. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we jullie wensen en kijken we of het klikt. Dat is minstens zo belangrijk als de fotografie zelf. Zullen we eens om tafel?

 

Bel me, of neem contact met me op via het contact formulier

 

 

Met Linde Fotografie

Ruysdaelstraat 38, 8932 EK Leeuwarden

Fortweg 4a, 8899 AH Vlieland

M 06 123 124 11 

E linde@metlinde.nl