Trouwalbums

Jullie mooiste trouwfoto’s laten vereeuwigen in een trouwalbum? Nu jullie droombruiloft erop zit, wil je die prachtige herinneringen natuurlijk op papier vast laten leggen. Op basis van jullie wensen maak ik een trouwalbum dat je terugbrengt naar die onvergetelijke dag. Voor mij is het maken van zo'n album de kroon op het werk.

 

Trouwalbums op maat

Iedere bruiloft is uniek. En dus je trouwalbum ook. Daarom bespreken we vooraf altijd eerst jullie wensen. Deze wensen vertaal ik vervolgens in een gepersonaliseerd en uniek ontwerp voor het trouwalbum. Als trouwfotograaf én vormgever heb ik oog voor detail en maak ik elk ontwerp speciaal. 


Trouwalbum-pakket

Kies je voor het trouwalbum-pakket dan krijg je een groot trouwalbum en twee kleinere trouwalbums. Hoe leuk is het om zo'n klein album (kopie van het grote) even mee te nemen om te laten zien aan familie en vrienden? Of geef het cadeau aan je ouders. Zij kijken ongetwijfeld graag terug op deze bijzondere dag.

 

Afspraak & tarieven

De kosten voor het trouwalbum zijn afhankelijk van jullie persoonlijke voorkeuren. Een luxe trouwalbum met een formaat van 25x25, 40 pagina’s en een eenvoudige lay-out is al verkrijgbaar voor €350,-. Ik kom graag vrijblijvend langs om jullie wensen en de mogelijkheden door te nemen.

 

Voor mij is het maken van zo'n album de kroon op het werk:

als vormgever en fotograaf kan ik hier volledig mijn hart in kwijt.

Met Linde Fotografie

Ruysdaelstraat 38, 8932 EK Leeuwarden

Fortweg 4a, 8899 AH Vlieland

M 06 123 124 11 

E linde@metlinde.nl