Fotoshoots


Fotoshoots zijn er in allerlei vormen, maar hebben uiteindelijk allemaal één doel: een unieke gebeurtenis vastleggen voor later. Een foto is niet zomaar een plaatje. Het is een herinnering aan een speciaal moment. Boek jij een fotoshoot bij mij? Dan maken we er samen een bijzondere dag van!

 

Spontane, natuurlijke fotoshoots

Bij mij draait een fotoshoot om natuurlijke, spontane beelden. Om die te kunnen maken is het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt. We gaan dan ook gezellig op pad samen. Wandelen in het park, uitwaaien op het strand of fotograferen op een industriële locatie. Het gaat om interactie, emotie en momentopnames. Pas als je eigenlijk niet meer merkt dat ik er ben, dan… KLIK! 


Foto’s met gevoel

Ongedwongenheid is het sleutelwoord. Dat maakt de fotoshoots ‘echt’. Zorgeloos spelende kinderen, een blik van oprechte liefde naar elkaar, een spontaan lachend gezelschap. Dát zijn de momenten die ik vang. Het voegt een extra dimensie toe aan een foto, namelijk gevoel.    

 

Opties en tarieven fotoshoots

Ga voor een gezellige familieshoot, een romantische loveshoot of professionele bedrijfsfotografie. Je boekt jouw speciale fotoshoot al vanaf 149,- euro. Neem contact met mij op.

Met Linde Fotografie

Ruysdaelstraat 38, 8932 EK Leeuwarden

Fortweg 4a, 8899 AH Vlieland

M 06 123 124 11 

E linde@metlinde.nl