Fotoshoot op Vlieland en Leeuwarden


Frisse en spontane foto's, daar staat mijn werk om bekend. Ook om de ongedwongen uitstraling ervan.
Dat komt omdat ik op een journalistieke manier fotografeer. Portfolio

 

Heel eigen

Natuurlijk zetten we iets in scène, dat is onvermijdelijk bij een fotoshoot. Maar ik wacht net zo lang tot degene die voor de camera staat op zijn of haar gemak is en eigenlijk niet eens meer merkt dat ik er ben. DAN! KLIK! Geloof me, dat zijn de mooiste foto's. 

 

Fotoshoot

Het gaat om interactie, emotie en momentopnames. Tijdens een fotoshoot vang ik het mooiste moment. Iemand die voor de camera staat hoeft alleen maar te genieten, we maken er gewoon iets leuks van samen! Wat je terugziet is beleving. 

 

De puurheid van spelende kinderen, de echtheid van liefde voor elkaar, gezelligheid. Om die ongedwongenheid te vangen, gaan we dus ook gewoon op pad met elkaar. Wandelen in het park, uitwaaien op het strand of ik portretteer je op een stoere industriële locatie. Alles is mogelijk. Je hebt al een fotoshoot vanaf 129,00 euro.

 

Met Linde

Hoef je er nooit bang voor te zijn dat je niet leuk in beeld komt. Ik zorg ervoor dat je op je gemak bent, pas daarna gaan we aan de slag. Zie het als een gezellige middag die we samen beleven. Die herinnering en beelden geef ik graag aan je terug! 

 

Ik heb een vrije manier van fotograferen, dus verwacht van mij geen statische groepsfoto's of stijve portretfoto.

Nee, we maken er iets moois van waarbij we ongetwijfeld veel lachen! Neem contact met mij op.

met Linde fotografie

Fortweg 4a, 8899 AH Vlieland

Ruysdaelstraat 38, 8932 EK Leeuwarden

M 06 123 124 11 

linde@metlinde.nl