met Linde fotografie


Doe waar je het meeste plezier in hebt. Lucky me, dat doe ik! Na veel omzwervingen sta ik waar ik nu sta: met mijn camera in de hand en een lach op mijn gezicht kom ik mijn dagen door als fotograaf. Een eigen bedrijf, in de stijl die bij mij past. Ongedwongen en spontaan.


Of ik nu een romantische bruiloftsreportage of journalistieke foto's voor een bedrijf maak, ik doe mijn werk met passie. 

 

Met Linde: 

• bruiloften

• bedrijfsfotografie

• zakelijke evenementen

 

De parel van mijn werk: bruidsfotografie

Elke emotie vastleggen op een dag die voor het bruidspaar zo belangrijk is, dat vind ik prachtig werk. Het vraagt om aandacht voor wat er gebeurt en om inlevingsvermogen. Als fotograaf moet je precies op het juiste moment aanwezig zijn om dat mooiste beeld vast te leggen. Daarbij voel ik me uitgedaagd om verschillende technieken te gebruiken, zodat geen foto op elkaar lijkt, met als resultaat een boek dat het bruidspaar, familie en vrienden met plezier nog eens uit de kast halen om te bekijken. Ik vind het een eer dat ik daaraan mijn bijdrage mag leveren, het haalt 't beste uit mijzelf.  

Awards
In november 2017 heb ik een Best Wedisson Award mogen ontvangen. Ik zie deze award als een mooie bekroning van mijn werk. 


Mijn achtergrond

Mijn naam is Linde van Asperen, geboren en getogen in Oosterwolde Friesland. Na mijn studie Vormgeving en Communicatie heb ik bij diverse reclamebureaus gewerkt. Aanvankelijk als vormgever, later als projectmanager.

Hier heb ik goed leren kijken naar vormgeving en beelden. 

 

De passie voor fotografie stroomde altijd al door mijn bloed, maar door mijn hectische leven kon ik helaas niet altijd de tijd vrij maken om te fotograferen. 

 

Begin 2015 heb ik de knop omgedraaid en ben ik voor mij zelf begonnen als zelfstandig projectmanager in de reclame en als fotograaf. Nu heb ik de vrijheid om zelf mijn tijd in te delen en mijn passie voor fotografie op te pakken.

 

Wat ben ik ontzettend blij dat ik deze keuze heb gemaakt!

 

Wil kennismaken met mij, of wil je meer informatie? 

Bel of mail me dan, 06 123 124 11 of linde@metlinde.nl.

 

Hartelijke groet,

Linde van Asperen