Trouwalbum

Een album dat je maar wat graag weer erbij pakt om even terug te gaan naar dat mooie moment waarop jullie 'ja' zeiden tegen elkaar. Een album als blikvanger, dat maakt mijn werk compleet. Als vormgever heb ik oog voor detail en maak ik elk ontwerp uniek.

 

Trouwalbum pakket

Het albumpakket bestaat uit één groot trouwalbum en twee kleinere trouwalbums. Hoe leuk is het om zo'n klein album (kopie van het grote) even mee te nemen om te laten zien aan familie en vrienden. Of gebruik het als cadeau voor jullie ouders, die kijken ook vast graag terug op die mooie dag! 

Prijzen trouwalbums

Je hebt al een trouwalbum vanaf 300,00 euro. Vooraf bespreken we jullie wensen en zo heb je de kosten voor het trouwalbum dus altijd zelf in de hand. Een standaard trouwalbum heeft een formaat van 25x25, telt 40 pagina's en heeft een eenvoudige lay-out. Aan jullie de keuze of je een luxer album wilt. 

Met Linde

Krijg je het zoals je het vooraf voor ogen had, maar het blijft altijd verrassend. Vooraf bespreken we tot in detail wat jullie wensen zijn. Wees welkom om die wensen en de diverse mogelijkheden met me delen. 


Voor mij is het maken van zo'n album de kroon op het werk:

als vormgever en fotograaf kan ik hier volledig mijn hart in kwijt.

met Linde fotografie

Ruysdaelstraat 38, 8932 EK Leeuwarden

Fortweg 4a, 8899 AH Vlieland

M 06 123 124 11 

E linde@metlinde.nl