Jouw stijl..


Vooraf gaan we met elkaar in gesprek om te bekijken welke stijl van fotografie bij jullie past. Het is belangrijk dat je terugkrijgt wat je ervan verwacht had. 


Op mijn beurt ben ik iemand die journalistiek fotografeert. Dat wil zeggen: ik zorg voor spontane beelden. Geen statische portretten, maar beleving!

Je ziet precies terug wat je die dag zelf ervaren hebt. 


En natuurlijk hoort er af en toe een geposeerde foto bij, dat is leuk. Maar ik houd wel meer van spontane beelden, daarom beperk ik het poseren tot een minimum. 


Het gaat vooral om de sfeer, de interactie tussen jullie gasten. Ik maak graag gebruik van natuurlijk licht en opvallende details benadrukken; als trouwfotograaf weet ik elk moment te benutten en leg het voor jullie vast. Dat zie je terug in ongedwongen en spontane foto's. Dus, op welk moment je later dat trouwalbum ook uit de kast haalt, je ervaart altijd weer opnieuw het gevoel dat je toen had! 

Elke bruiloft is uniek


Geen bruiloft is hetzelfde. Laten we daarom vrijblijvend kennismaken om jullie wensen te bespreken en om te kijken of het klikt, want dat is minstens zo belangrijk als de fotografie zelf. Jullie moeten je op je gemak voelen op de mooiste dag van je leven! 


Bij onze bespreking neem ik voorbeelden van foto's en van trouwalbums mee, zodat jullie kunnen aangeven wat je wel en niet mooi vindt, of wat wel en niet bij je past. Ook bespreken we de dagindeling, elk detail is voor mij belangrijk, zodat ik tijdens jullie dag precies op het juiste moment op de juiste plek sta. 


Vrijblijvend kennismaken? Neem contact met me op. 


met Linde fotografie

Ruysdaelstraat 38, 8932 EK Leeuwarden

Fortweg 4a, 8899 AH Vlieland

M 06 123 124 11 

E linde@metlinde.nl