Bedrijfsfotografie


Social media, website en nieuwsbrief zijn belangrijker dan ooit. Via deze media kunt u makkelijk communiceren met uw (potentiële) klanten.  Goede bedrijfsfotografie is een middel om klanten een ‘kijkje in de keuken’ te geven. Een eerlijk beeld van uw bedrijf. Doordat ze kunnen zien hoe het er in uw bedrijf aan toe gaat, voelen zij zich meer verbonden. En daarnaast: een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Bedenkt u u zelf eens, leest u alle tekst op en website? En bent u er niet zo weer weg als u niet in de eerste paar seconde een ‘feeling’ met de site heeft? Dit alles gaat om uitstraling en communicatie. 


EVENEMENT OF CONGRESS

Heeft u binnenkort een evenement, wat u graag wil laten vastleggen. Ik maak graag een afspraak om e.e.a. te bespreken.


Stijl van bedrijfsfotografie


Door de journalistieke stijl van fotograferen ontstaan ongedwongen foto’s die beleving uitstralen. Met een website een juiste indruk maken bij relaties en potentiële klanten is van groot belang. Foto’s maken tijdens werkzaamheden is dan ook de beste manier om dit ‘kijkje in je keuken’ op deze ongedwongen en spontane manier vast te leggen in beeld.


Foto’s maken een verschil in de communicatie naar klanten. De juiste foto’s op een zakelijke website, folder of ander marketing-communicatie medium maken het verschil in hoe een boodschap of beleving overkomt.


INVESTERING BEDRIJFSFOTOGRAFIE 

Bedrijfsfotografie is maatwerk. Uiteraard maak ik graag een passende offerte voor uw onderneming.


met Linde fotografie

Fortweg 4a, 8899 AH Vlieland

Ruysdaelstraat 38, 8932 EK Leeuwarden

M 06 123 124 11 

linde@metlinde.nl