Bedrijfsfotografie


Een goed beeld zegt meer dan duizend woorden. En als een potentiële opdrachtgever of klant online een kijkje in uw keuken wil nemen, dan is goede fotografie goud waard. 


Eerlijke beelden

Zorgen voor openheid; iemand die uw bedrijf bezoekt en op die plek hetzelfde beeld krijgt als via website, nieuwsbrief of sociale media, dan is het verhaal rond, dan klopt het. Eerlijke beelden scheppen direct vertrouwen.  


Evenement of congres

Een zakelijk evenement vastleggen is vooruit denken. Want op die beelden kunt u nog lang teren. Met goede, professionele foto's doet u gelijk aan goed relatiebeheer. Mensen kijken terug op de dag die zij beleefd hebben en de beelden zijn allicht bruikbaar voor diverse communicatiedoeleinden. 


Met Linde

Bent u verzekerd van professionele, eerlijke en spontane beelden. Fotografie die recht doet aan uw bedrijf. Wilt u meer weten? Laten we eens vrijblijvend kennismaken en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

Mijn Stijl


De juiste indruk van uw bedrijf creëren, dat redt u niet met stockfotografie. Uw (potentiële) klant of opdrachtgever wil een eerlijk beeld van uw organisatie. Door mijn journalistieke stijl van fotograferen, ontstaan ongedwongen foto’s die echtheid uitstralen. 


Imago

In één oogopslag ziet iemand de kern van uw bedrijf, de sfeer, de uistraling.
Alles klopt. Welk communicatiemiddel u ook gebruikt, website, folder, brochure, magazine of nieuwsbrief, met goede fotografie heeft u de helft van uw gewenste imago al bereikt! 


Investering bedrijfsfotografie 

Bedrijfsfotografie is maatwerk. Uiteraard maak ik graag een passende offerte voor uw onderneming.


met Linde fotografie

Fortweg 4a, 8899 AH Vlieland

Ruysdaelstraat 38, 8932 EK Leeuwarden

M 06 123 124 11 

linde@metlinde.nl